Masaže

MASAŽE

Molimo Vas  da na masaže dolazite  u  bade-mantilu.

PONUDE MASAŽA

Medicinska masaža
Masaža je jedna od najdrevnijih metoda za predupređivanje bolesti i lečenje. I tokom lekarskih masaža uz pomoć ovih zahvata obavljaju se lekoviti tretmani u oboljenjima organa za kretanje. Posebnom tehnikom fizikoterapeut potpomaže olabavljenje čvorova u mišićima, olabavljenje zalepljenih vezivnih mišića. Preporučuje se za naše goste koji vrše sedeći rad ili zahtevaju jaku masažu.

Vreme tretmana:        25 minuta            15 €
                                      50 minuta            27 €

Masaža Classic
Masaža srednje jačine vršena sa zahvatima švedske masaže. Na poljima masiranim zapadnom tehnikom poboljšava se metabolizam ćelija, podstiče se cirkulacija krvi i limfa. Stegnuti, ukočeni mišići se regenerišu i postaju labaviji. Preporučujemo oima, koji još nisu bili masirani, ili ne zahtevaju jaku masažu.

Vreme tretmana:         25 minuta            14 €
                                       50 minuta            25 €

Aroma terapija
Već u drevnim kulturama su rano prepoznali, da prirodna eterična ulja biljnog porekla nisu samo efikasan lek za telesne bolove, već da imaju dobrotvorno delovanje i na dušu. Izrađuju se biljnim uljima lekovitih biljaka, isključivo od prirodnih sirovina. Njihovo dobrotvorno dejstvo se proširuje na razne probleme sa kožom, ali deluje i na relaksaciju, osveženje i na naše duševno stanje!

Masaža čokoladni san sa kako puterom
Tretman vršen kremom koja sadrži kakao puter. Omekšava, hirdrira, i čini svilovitom i fleksibilnom kožu. Uticaj čokolade na proizvodnju endorfina se oseća i preko kože, tako da ne regeneriše samo telo, već i dušu.

Vreme tretmana:        25 minuta            15 €
                                      50 minuta            27 €

Masaža vanila-jasmin
Sladunjava aromatska masaža sa euforičnim mirisom. Svileni protein koji se nalazi u kremi za masažu potpomaže regulisanje sadržaja vlage u koži, povećava čvrstoću kože. Sadrži ulje jasmina, koji je poznat kao „kralj ulja“. Zahvaljujući sadržaju vanile rastvara stres, deluje umirujuće, hidratirajuće, podmlađuje kožu.

Vreme tretmana:          25 minuta            14 €
                                        50 minuta            25 €

Masaža čarolije kokosa
Masaža moja omekšava i hrani kožu, sa dejstvom aroma terapije i ima opujajući miris kokosa. Potpomaže relaksaciju i opuštanje, stvara harmoniju. Hranljiva, masna krema sa maslacem kakaoa i vitaminom E. Preporučuje se onima sa osetljivom kožom.

Vreme tretmana:                 25 minuta            14 €
                                               50 minuta            25 €

Tropska masaža
Tretman tela vršen sa masažnom kremom koja sadrži ananas i trešnju sa Barbadosa. Učvršćuje i vitalizuje suvu ili kožu koja stari. Ima visok sadržaj vitamina E i C, tako da deluje osvežavajuće, oživljavajuće. Za fleksibilnost, delotvoran rastvarač masti i zatezač kože, time je dobra dopuna za borbu protiv celulita.

Vreme tretmana:                 25 minuta            14 €
                                               50 minuta            25 €

Impulsna masaža aromom
Tokom tretmana tehnikom švedske masaže koristimo esencijalna ulja nane i ruzmarina, koji zajednički deluju, time je osveženje za opterećene mišiće. Nana ima dejstvo toniziranja, umanjuje bol u mišićima, smiruje, hladi kožu koja je izgorela na suncu. Ruzmarin poboljšava memoriju, pospešuje cirkulaciju krvi, ublažava bolove od upale zglobova i otečenost, rastvara grčeve mišića, dobro deluje na nategnute zglobove i rane.

Vreme tretmana:                 25 minuta            14 €
                                               50 minuta            25 €

Egzotična voćna aroma masaža
Tokom tretmana vršenim tehnikom švedske masaže primenjujemo eterična ulja manga i kajsije.
•       Masažno ulje mango sa arganovim uljem: potpomaže zategnutost kože, čuva pH ravnotežu, i time ima delovanje sprečavanja starenja. Zahvaljujući sadržaju arganovog ulja i vitamina E čini Vašu kožu mekšom.
•       Masažno ulje slatka maracuja: izrazito je slatko ulje sa osvežavajućim mirisom, koje doprinosi potpunom opuštanju tokom aromaterapijske masaže.

Vreme tretmana:                 25 minuta            14 €
                                               50 minuta            25 €

Aromatska masaža košticama grožđa
Grožđe je jedno od najprirodnijih eliksira kako za lepotu, tako i za zdravlje. Njegov miris udisan takođe deluje dobrotvorno na dušu. Posebno je bogat vitaminom E, koji smanjuje upale. Sposoban je da regeneriše kolagen u tkivima, i time koža postaje fleksibilna.

 Vreme tretmana:                25 minuta            14 €
                                               50     inuta          25 €

Relaksaciona masaža
Tokom tretmana vršenog tehnikom švedske masaže, koristimo eterično ulje levendule, koje smanjuje bolove u mišićima, ublažava upalu mišića. Pomoću dejstvenih materija izbalansira dezinfikuje i umiruje kožu. Poboljšava opšte raspoloženje, potpomaže odmarajući san, rastvara napetost, loše raspoloženje. Izvrstan je izbor u slučaju uznemirenosti i u slučaju blažih smetnji u spavanju. Odgovara i onima, kojima iz zdravstvenih razloga nije preporučena jaka masaža (osteoporoza, vene 2. stepena itd.)

Vreme tretmana                  25 minuta            14 €
                                               50 minuta            25 €

Osvežavajuća masaža
Niste našli odgovarajući miris iz našeg izbora masažnih ulja? Izaberite osvežavajuću masažu LIMUNOM, NARANDŽOM koja rastvara stres, ZELENOM NANOM za čišćenje ili i muškarcima preporučeno eterično ulje drvenog karaktera od CEDRUSA. Izabrani miris mešamo sa masažnim uljem sa aloe verom. Može se zatražiti blago, srednje, odnosno u jačini fizikoterapije. Ne preporučuje se onima sa osetljivom kožom!

Vreme tretmana                   25 minuta            15 €
                                                50 minuta            27 €

 

DALJE PREPORUKE MASAŽE

Relaksaciona masaža lica i glave
Masiramo bez kreme nežnim, uglađujućim pokretima i pritiskom lice od čela do vrha brade, koju sledi uvo i koža glave sa kosom. Tokom tretmana se perfektno opuštate, misli i osećanja se umiruju. Ovu vrstu masaže mogu da koriste i trudnice.

Vreme tretmana:                   20 minuta            12 €

 

Masaža stopala
Osvežavajuća masaža stopala je pogodna za regeneraciju i opuštanje. U slučaju umora i potištenosti poboljšava raspoloženje i osvežava cirkulaciju krvi. Nakon tretmana imamo osećaj, kao da smo se oslobodili teškog tereta, naš hod postaje fleksibilan i lak.

Vreme tretmana:                   20 minuta            12 €

Dečja masaža
I deca zaslužuju malo maženja. Od 8-12 godina s ljubavlju očekujemo one koji žele da se osveže.

Vreme tretmana                    20 minuta            12 €

Book now!

Best price guarantee

Da li ste našli bolju cenu na drugoj web-strani?

Kliknite ovde