Sobe

Naše sobe

U našim sobama Vam radi Vaše udobnosti na raspolaganju su: mini-bar, LED TV, fen za kosu, bade-mantil, sat.

Naš hotel ima dve sobe koje su u potpunosti bez prepreka.

U našem hotelu su sve sobe za nepušače.

Standardna soba

Standardne sobe se mogu naći na svim spratovima wellness hotela. Sobe u proseku od 22 m2 sa francuskim prozorima, kadama za kupanje i bideom. U standardnim sobama  smo postavili  2 ili tri  posebna  kreveta.  Udoobnost naših gostiju se dopunjuje sobnim sefom, najmodernijim digitalnim TV-om, Wifi-jem, mini barom.  U kupatilima sa kadama naše goste očekuju kozmetika, fen za kosu i bade-mantil.
 

 

 


Superior soba

Superior sobe se mogu naći na svim spratovima wellness hotela, sve su opremljene sa  francuskim krevetima, ležajevima, foteljama  i  stolom za pušenje. Neke od soba imaju i terasu. Udobnost naših gostiju dopunjuje sobni sef, najmoderniji digitalni TV, Wifi, minibar.  U  kupatilima sa  tuš kabinom naše goste očekuju  kozmetika, fen za  kosu i bade-mantil.

 

 

 


Deluks soba

Deluks sobe se mogu naći na svim spratovima wellness hotela, svi su sa francuskim krevetom. Osim komfornih kreveta opremljeni su posebnim nameštajem, sa dva ležaja, foteljama i stolom za pušenje, neke od soba imaju i terasu.  Udobnost naših gostiju dopunjuje sobni sef, najmoderniji digitalni TV, Wifi, minibar.  U  kupatilima sa  tuš kabinom naše goste očekuju  kozmetika, fen za  kosu i bade-mantil.

 

 


Porodična soba

Porodične sobe se nalaze na prvom spratu wellness hotela, 2 sobe se mogu spojiti, sa posebnim ulazom su, jedna soba je sa kadom, a druga je kupatilo sa ugrađenim tušem. U ovim sobama postoji mogućnost za smeštaj od po 2 osobe. Sobe su pojedinačno opremljene sobnim sefom, najmodernijim digitalnim TV-om, Wifi-jem, minibarom, u kupatima goste očekuje kozmetika, fen za kosu i bade-mantil.
 

 

 


Porodični apartman

Dva porodična apartmana našeg hotela se nalaze na prizemlju, blizu recepcije, sobe za igranje i wellness dela. Dve sobe spojene, sa jednim ulazom, terasom od 15 m2 pružaju udoban i bezbedan smeštaj za porodice sa decom. U jednoj sobi smo postavili dupli krevet  za  dva  lica, a  u  drugoj  dva kreveta  za  po  jedno lice.  Apartman koji se nalazi  na  38 m2 je  opremljen sobnim sefom,  najmodernijim LED TV-om, Wifi-jem, minibarom,  a  u  kupatilu ima  i   kabine  za  tuširanje  i  ugaone kade.  Naše goste očekujemo kozmetikom, fenom za kosu i bade-mantilom.

 


Soba za hendikepirana lica

U prizemlju se nalaze dve sobe za hendikepirana lica koje su nepušačke, dizajnirane specijalno za hendikepirana lica.  Sobe se pojedinačno nalaze na 27 m2 i pripada im spoljna terasa od 15 m2.  U sobama se nalazi sobni sef, fen za kosu, najmoderniji digitalni TV, wifi, opremljene su minibarom. Vreme provedeno kod nas čini prijatnijim kozmetika, spremni bade-mantili, velika pažnja i momentalna pomoć, što obezbeđuje blizina recepcije.

 

 


Predsednički apartman

Predsednički apartmani se nalaze na trećem spratu wellness hotela.  U dnevnoj sobi sa spektakularnim, ekskluzivnim nameštajem nalazi se kauč i fotelje. U kupatilu kada za kupanje i infra sauna pružaju mogućnost za privatno uživanje u spa uslugama. Udobnost naših gostiju dopunjuje sobni sef, najmoderniji digitalni TV, Wifi, minibar. U kupatilu goste očekuju kozmetika, fen za kosu i bade-mantil.
 

 

 


Apartman za bračno putovanje

Ovako impresivan apartman možete  videti  u  snovima ili fantazijama.  U Hotelu „Colosseum“ to  nije  nedostižno.  Na drugom spratu wellness  hotela  se  nalazi  raskošnim nameštajem uređena  dnevna soba  i posebna  spavaća soba.   U spavaćoj sobi  se  nalazi    francuski krevet   okruglog oblika, a  u kupatilu luksuzna  kada  u obliku srca i poseban sistem koji  saune omogućavaju uživanje u wellness  uslugama.   Udobnost  naših gostiju dopunjuju sobni sef, najmoderniji digitalni TV, Wifi, minibar. U kupatilu goste očekuju kozmetika, fen za kosu i bade-mantil.

 


боок нов!

Book now!

Best price guarantee

Da li ste našli bolju cenu na drugoj web-strani?

Kliknite ovde